Not known Details About istanbul petek servisi

Wiki Article

Onur ustadan çOkay memnun kaldım. Hem işini titizlikle yapıyor, hem de her yaptığı işi anlatıyor. Amacı dimension az bilgi verip tekrar gelmek yerine petekleri, kombiyi nasıl doğru kullanacağınızı öğretmekti.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elazığ ili dahilindeki evlere hizmet verilmektedir. İlçe ve lokasyonuna göre bakmazsizin tek fiyat ile sıcacık evinizde huzurlu bir aile ortamı için yanınızdayız

yukarıda bahsedilen yöntemler denediniz ve olmadı ise yetkili servis arayınız. petekler temizlendi ama ısınmıyor gibi sorunlar sıklıkla yaşanıyor.

Petek temizliği yaptırırken kimyasal ilaçlar tercih edilir. Bu sebeple İstanbul radyatör petek temizliği hizmeti deneyimli ve uzman kişiler tarafından yapılmalıdır.

Basit bir işlemdir ince düz bir tornavida ile peteğin üst tarafında bulunan hava alma yerinden dikkatli bir şekilde yapabilirsiniz.

Eski petekler ısınmıyor olabilir. uzun yıllar önce takılmış ve artık işlevini kaybetmiş eski petekleri değiştirme zamanı gelmiş olabilir. Kiracı iseniz evdeki petekler ısınmıyor diye tabi ki ev sahibi ile konuşmaleız gerekecektir.

gibi sorunlara karşılaşılır. Zamanla peteklerin iç kısımlarında pas birikintileri oluşur ve sıcak su devir daim yapamaz. Peteğin biri ısınmıyor diğerleri ısınıyor ise mutlaka o petek de sorun vardır. peteklerin bazısı ısınmıyor sorunu temizleterek çözebilirsiniz. Bu durum sık sık karşılaşıyorsanız. petek servisi peteği değiştirmekte fayda göreceğinizi düşünüyorum.

Petek temizliği yapılırken kalorifer tesisatına veya kombiye zarar vermesi mümkün değildir. Ekiplerimiz temizlik işlemine başlamadan önce gerekli bütün tedbirleri almaktadır. Gerekli tedbirler alındıktan sonra istanbul petek servisi tesisat temizlenmeye başlanır.

Petekleriniz ısınır vaziyette dimension teslim edilir ve one yıl boyunca en iyi performansında ısınmaya devam eder.

Radyatörlerde zaman zaman ısı kayıpları yaşanabilir. Bunun nedeni de gerekli petek temizliğinin yapılmamasından kaynaklanır. Petek çoğunlukla bir arada anılan hizmetler olsa da, ikisi birbirinden farklı istanbul petek servisi işlemlerdir.

Belirtilen saatte gelindi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.55 ile ısındığım oda şimdi forty-45ile ısınıyor ÇOkay teşekkür ediyorum

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

Anında istanbul petek servisi Temizlik olarak petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta sizlere hijyenik ve daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir istanbul petek servisi kendi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Report this wiki page